Kampeerbungalow

Uw kampeermogelijkheid gemonteerd of gedemonteerd?

Bij ons is uw kampeermogelijkheid in goede handen. Of u uw kampeerbungalow gemonteerd of gedemonteerd wilt hebben: bij EGKO kan het allemaal!

Staat u bijvoorbeeld op Camping Bakkum en wilt u daar uw kampeermogelijheid gemonteerd hebben, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een aantal van die mogelijkheden zijn: het opbouwen uit een zeecontainer, een pipowagen of van uit een opslagruimte buiten de camping.

U kunt met vragen, op- of aanmerkingen contact opnemen met ons, zodat wij kunnen communiceren met leveranciers, opslagruimtes en campings.
Mocht uw kampeermogelijkheid gebreken hebben bij het opbouwen, zoals een niet sluitende deur, kunnen we deze direct ter plaatse repareren. Ook geven wij advies en tips over hoe onderhoud het beste uitgevoerd kan worden en hoe gebreken op te lossen zijn.

Bij de demontage kunnen we aanbevelingen geven over de verschillende opslag mogelijkheden, hoe u uw kampeermogelijkheid up-to-date kunt houden met bijvoorbeeld nieuwe schroeven of uitzetters voor het zeil.

Vervoer of verplaatsing

Uw kampeermogelijkheid 100meter verplaatsen of 500km? EGKO kan alles van A tot Z regelen. Wij zijn in de mogelijkheid om zelf te vervoeren of hiervoor een vervoersbedrijf in te huren.
EGKO heeft verder de mogelijkheid uw inventaris te vervoeren van en naar de opslagruimte.
Verder kunt u EGKO uw kampeermogelijkheid laten inrichten met bijvoorbeeld IKEA materiaal of steigerhouten demontabele en niet demontabele meubelen.