Groenvoorziening

Wij kunnen op uw verzoek uw recreatieterrein onderhouden. Denk hierbij aan het bijhouden van uw tuinonderhoud, het bosmaaien van moeilijk begaanbare stukken, randen of om verkeersborden heen.

Het is mogelijk om in korte tijd een kampeerterrein seizoensklaar te laten maken door EGKO. Werkzaamheden die wij hiervoor kunnen uitvoeren zijn bos maaien, heggen snoeien, bomen vellen, het egaliseren van grond en straatwerk.
Binnen korte tijd zullen wij gaan werken met bosmaaiers op accu. Het resultaat hier van is dat wij op elk moment van de dag op uw terrein aan het werk kunnen zonder dat wij werknemers of gasten lastig vallen met het bekende harde geluid van de bosmaaier.

Aanleg tuinen en plantsoenen

Er is veel mogelijk op het gebied van terreinen en tuinen. Ook bij EGKO is de klant koning, daarom gaan wij graag, geheel vrijblijvend, samen met u om tafel om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we samen een mooi product neer zetten waar u jaren van kunt genieten.

Wij kunnen uw terrein klaar maken voor het plaatsen van een kampeermogelijkheid, waarbij er verschillende extra’s mogelijk zijn als een terras en een vijver voor de deur.
Wilt u een put in het midden van het straatwerk of een nette rollaag aan de zijkant voor de afvoer, wij kunnen het samen met u realiseren.

Samen met u kunnen we een mooi plantsoen maken of een beplantingsplan. Ook schuttingen zijn mogelijk zodat wij samen met u voor een veilige tuin en een mooie afscheiding zullen zorgen.
Voor het straten gebruiken wij naast de “normale” 30x30cm tegels ook 60×40cm tegels, keien, BKK’s, klinkers en stelconplaten.